– Dette blir noe av det fineste i byen

– Vi har ledige lokaler i 3. og 4. etasje for de som ønsker topp moderne kontorlokaler i sørbyen, sier salgs- og markedsansvarlig Morten Kræmer i Pellerin.

Til sommeren flytter sju Tromsøbedrifter inn i Pellerins nye kontorbygg i Storgata 25. Din bedrift kan fortsatt bli med på flyttelasset.

– Vi har ledige lokaler i 3. og 4. etasje for de som ønsker topp moderne kontorlokaler i sørbyen, sier salgs- og markedsansvarlig Morten Kræmer i Pellerin.

I et drøyt år har byggearbeidene på Pellerins nye kontorbygg i Storgata 25 pågått. Nå er byggeperioden snart slutt. I juni gjenåpner Eurospar Matservice den tradisjonsrike dagligvarebutikken i Storgata 25. Samtidig flytter nye leietakere inn i kontorlokalene oppover i etasjene.

– Interessen har vært veldig god. Vi har fått inn mange attraktive leietakere og har leid ut 92 prosent av arealene. Nå gjenstår kun å finne de siste to virksomhetene som ønsker å flytte inn sammen med oss, sier Kræmer.

Pellerin har et bredt spekter av kontorlokaler til leie. Disse lokalene blir noe av det fineste i byen, sier Kræmer.

Luftig og innbydende kontorlandskap i Storgata 25

Arkitektur som skiller seg ut

Bygget er tegnet av Niels Torp – den samme arkitekten som har tegnet The Edge, nye Rødbanken og oppgraderingen av Pellerinbygget på Strandtorget.

– Vi har lagt vekt på å skape et bygg med en arkitektur som skiller seg ut i bybildet. Vi ønsker å skape et moderne uttrykk som blir en del av identiteten til sørbyen. Pellerin har vært i Tromsø i snart 100 år og vi skal være her i minst hundre år til. Derfor bygger vi et spennende bygg som vil leve lenge, sier Kræmer.

Noe av det fineste i byen

Det ledige lokalet i 3. etasje er på 420 kvadratmeter, mens lokalet i 4. etasje er 117 kvadratmeter.

– Lokalet i 3. etasje er et godt lokale for virksomheter med behov for litt plass. Dette lokalet kan også deles opp, dersom to mindre selskap melder sin interesse. Lokalet i 4. etasje passer perfekt til en mindre virksomhet, sier Kræmer.

Storgata 25 med inngangen til Eurospar Matservice og passasjen til Strandgata.

Begge lokalene har god takhøyde og store vindusflater vendt mot Tromsøsundet.

– Storgata 25 får topp inneklima, fjernvarme og høy kvalitet på materialene. I kjelleren blir det parkering for biler og sykler, mulighet for å lade el-bil, garderober med dusj og heis rett opp til kontoret. Pellerin har et bredt spekter av kontorlokaler til leie. Disse lokalene blir noe av det fineste i byen, sier Kræmer.

Les mer: Disse næringslokalene er ledig i Tromsø

Ønsker nytt hotell

Neste byggetrinn på eiendommen er et nybygg der den gamle høyblokken står i dag.

– Høyblokken blir revet i løpet av våren. Her arbeider vi for å få inn et hotell når det nye bygget reiser seg. Det gir mange muligheter for bespisning, overnatting og møterom til større møter. På bakken blir det et levende gaterom med restaurant og kafé. Dette blir et tilbud mange i Tromsø vil benytte seg av, sier Kræmer.

Pellerin arbeider for å få inn et hotell i nybygget som kommer på nabotomten

Spennende miljø

Så langt har Eurospar, Utdanningsdirektoratet, Handelsbanken, Ernst & Young (EY), Advokat Rønning Hansen og BONORD tegnet lange kontrakter i Storgata 25. I tillegg skal Pellerin selv inn i nybygget.

– Vi har lagt vekt på å skape et kontorbygg med leietakere som passer sammen. Det har vi lyktes godt med. De siste to leietakerne kommer inn i et spennende miljø med mange kompetente fagfolk, sier Kræmer.

Hovedinngangen til kontorbygget ligger i Strandgata

Mulig å påvirke utformingen

Nå inviterer han virksomheter som er på jakt etter nye kontorlokaler med på flyttelasset når innflyttingen starter til sommeren.

– Det er fortsatt mulig å påvirke utformingen av de ledige lokalene. Vi tilpasser lokalene til de som skal flytte inn og vi strekker oss langt for å bistå de virksomhetene som vil samarbeide med oss. Vi lykkes når kundene våre lykkes, sier Kræmer.

For mer informasjon kan du kontakte Morten Kræmer på mobil 98 00 48 48 eller e-post morten@pellerin.no

Interessant?

Del artikkelen med dine nærmeste!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Fueled by Benzin