Moderniserer Storgata 74

Nye vinduer og en luftig og mer moderne fasade gir Pellerins kontorbygg i Storgata 74 nytt liv i hjertet av Tromsø. Nå skal nye leietakere inn i bygget

Nye vinduer og en luftig og mer moderne fasade gir Pellerins kontorbygg i Storgata 74 nytt liv i hjertet av Tromsø. Nå skal nye leietakere inn i bygget.

– Storgata 74 gjennomgår en betydelig oppgradering innvending og utvendig. Vi bytter vinduene i 1. og 2. etasje og renoverer gulv, vegger og tak. Samtidig ønsker vi å ta vare på egenarten til et av de klassiske kontorbyggene i Tromsø, sier salgs- og markedsansvarlig Raymond Gjertzen i Pellerin.

Lokalene i Storgata 74 tilpasses behovene til leietakeren. Dette forslaget er tilpasset 14 medarbeidere.

Arkitekt Hovig

Storgata 74 er tegnet av den anerkjente arkitekten Jan Inge Hovig. Han har også tegnet Ishavskatedralen og Alfheim Bad, to bygg som har blitt en del av identiteten til den arktiske hovedstaden. Storgata 74 ble oppført i 1966 av Tromsø Forretningsbank og har siden huset en rekke ulike virksomheter i sentrum av Tromsø. De siste årene har kleskjedene Cubus, Carlings og Bik Bok hatt tilhold i 1. og 2. etasje.

– Varehandelen er i endring og det påvirker næringslivet i sentrum. Mange virksomheter ønsker fortsatt kontorlokaler som ligger sentralt i byen, da er Storgata 74 midt i blinken. I andre etasje er det plass til virksomheter på alt fra 10 til 30 medarbeidere, avhengig av hvordan en ønsker å organisere kontorplassene, sier Gjertzen. 

Les mer: Disse lokalene er ledig i Tromsø

Hyggelig sittegruppe med store vinduer og utsikt mot Grønnegata.

Tilpasser lokalene

Med en takhøyde på nesten tre meter, god ventilasjon, inngang fra Grønnegata og Storgata, samt muligheter for parkering både i bakgården og parkeringstunellen, vil de nyrenoverte lokalene passe for ulike virksomheter.

Lokalet i 2. etasje er 460 kvadratmeter eks. fellesarealer og inneholder spiserom, garderobe, toaletter og etablerte cellekontor vendt mot bakgården. Det åpne landskapet kan innredes etter leietakerens ønsker.

– Lokalene har gjennomgående lys med vinduer mot vest og øst. Vi tilpasser lokalet i samråd med leietaker. Tilpasninger tar ca. 2-3 måneder, avhengig av ønsket sluttresultat. Vi gjør det vi kan for å tilfredsstille leietakernes ønsker, sier Gjertzen.

Stort møterom med plass til 14 personer. I tillegg vil lokalet kunne ha flere stille rom.

Kort responstid

Pellerin jobber hardt for å være best på drift og oppfølging av egne leietakere. Det tradisjonsrike eiendomsselskapet har egne driftsteknikere med dedikert ansvar for oppfølgingen av leietakerne.

– De har lang erfaring og kjenner eiendommene våre godt. Responstiden for utbedring av feil er kort, sier Gjertzen.

Varehandelen er i endring og det påvirker næringslivet i sentrum. Mange virksomheter ønsker fortsatt kontorlokaler som ligger sentralt i byen, da er Storgata 74 midt i blinken.

Tourist Shop Tromsø

Lokalene i 1. etg. er leid ut til selskapet Tourist Shop Tromsø, som etablerer butikk og opplevelsessenter for turister og byens innbyggere.

– I underetasjen blir det et opplevelsessenter for turister og fastboende med nordlys-film, formidling av opplevelser og salg av et bredt spekter av varer, inkludert gode merkevarer som mange vil sette pris på, sier Gjertzen.

Illustrasjon av Storgata 74 med nye vinduer og en mer moderne fasade.

Ta kontakt

Nå inviterer han virksomheter på jakt etter nye lokaler i sentrum til å ta kontakt.

– Det er alltid interesse for gode, tidsriktige lokaler midt i byen og du får ikke en mer sentral beliggenhet enn Storgata 74. De som ønsker å se nærmere på lokalet er velkommen til en omvisning sammen med oss, sier Gjertzen.

Ta kontakt med salgs- og markedsansvarlig Raymond Gjertzen, mobil 920 79 555 eller e-post: raymond@pellerin.no

Interessant?

Del artikkelen med dine nærmeste!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Fueled by Benzin