Nytt praktbygg i Tromsø

I Storgata 25 kommer et moderne og tidsriktig bygg på seks etasjer over bakken. Vi legger stor vekt på estetikk, arkitektur og moderne løsninger for våre leietakere. Dette vil du som leietaker og byrommet nyte godt av.

Byen beste beliggenhet?

Eiendommen ligger meget sentralt ved Strandtorget, som er et knutepunkt for offentlig transport, og man finner både butikksenter og serveringssteder i området. Vi legger til rette for syklende med 50 sykkelparkeringsplasser med mulighet for dusj. Dette gir både dine ansatte og kunder enkel adkomst til din bedrift.

Innholdsrikt og mangfoldig

I første etasje vil Matservice/Eurospar få en helt ny butikk. Vi etablerer et nytt innendørs gateløp som vil binde Storgata og Strandgata sammen. Fra dette arealet vil man ha direkte inngang til Eurospar og et areal med sitteplasser – kanskje er det her du vil ta med deg varmmat fra butikken og ta lunsjen din?

Kontorbygget vil bli formet rundt et atrium som vil gå fra 3.-6. etasje. Det vil gi et flott lys i kontoretasjene og god romfølelse. Etasjene gir rom som passer både til åpne kontorlandskap, enkeltkontorer eller en kombinasjon av disse. Alle kontoretasjene har en enkel adkomst via heis, direkte fra gateplan. Plan 2, egner seg godt for bedrifter med publikumsrettet virksomhet.

Vi skaper løsninger for din bedrift

For deg som kommer tidlig inn i prosessen med å leie kontorareal i Storgata 25, er det gode muligheter for å få tilpasset planløsningen til din bedrift.

Interessant?

Del artikkelen med dine nærmeste!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Fueled by Benzin