Pellerin bygger leilighetshotell: Hva skal bygulvet fylles med?

I januar starter Pellerin byggingen av et nytt leilighetshotell i det nye Pellerin kvartalet. Nå ber de byens innbyggere om innspill til hva bygulvet på gateplan skal fylles med.

I januar starter Pellerin byggingen av et nytt leilighetshotell i det nye Pellerin kvartalet. Nå ber de byens innbyggere om innspill til hva bygulvet på gateplan skal fylles med.

– Pellerin er glad for å kunne bekrefte at vi nå går i gang med det neste byggetrinnet i Pellerin kvartalet. Her bygger vi et leilighetshotell med 154 leiligheter hvor kvalitetsopplevelsen til gjestene vil være høy, sier adm.dir. Eirik Espejord i Pellerin.

Ønsker innspill

Det andre byggetrinnet vil ha en totalkostnad på drøyt 350 millioner kroner. Det betyr at Pellerin har investert drøyt 600 millioner kroner i Pellerin kvartalet når andre byggetrinn står ferdig høsten 2022. Da vil kvartalet bestå av et spennende hotell og et bygulv som representerer noe nytt i byen. Nå søker de hjelp fra innbyggerne for å finne ut hva dette tilbudet skal være.

– Vi ønsker å invitere byens innbyggere til å gi oss innspill til hva arealene på gateplan kan fylles med. Konseptet må passe sammen med leilighetshotellet og kontorbygget ved siden av, men samtidig fylle bygulvet med spennende innhold på dag og kveldstid. Her er det mange muligheter. Forslag kan sendes på e-post til innspill@pellerin.no, sier Espejord.

Nytt leilighetshotell

Driverne av det nye leilighetshotellet er Bjørvika Apartments og Frogner House Apartments i et nytt, felles selskap som allerede i Februar neste år åpner sin første adresse i byen. Styreleder og eier i Bjørvika Apartments, Ole Henrik Engen, har tro på dette hotellkonseptet i Tromsø.

– Vi skal skape et hjem for de som er på reise, enten en skal bo her et par dager eller i flere uker. Et hjem er mer enn bare fire vegger. Her faller alt på plass, et vakkert bygg plassert i et område som er i enormt positiv utvikling, og med hav og fjell som nærmeste nabo. Selvsagt har alle våre rom fullt utstyrt kjøkken, mulighet til å vaske klær. Målsettingen er å tilrettelegge for at en kan leve mest mulig som hjemme, selv om en er på reise. Derav vår parole; «Velkommen hjem!», sier Engen.

I det nye hotellet kan du bestille frokost på døren og få kjøleskapet fylt opp før ankomst gjennom en egen App for gjester. App’en vil også inneholde nøkkelen til leiligheten, treningsstudio og til din egen sportsbod.

– Vi vet mange kommer til Tromsø for å oppleve den fantastiske naturen. Da er det greit å kunne lagre sportsutstyr som ski og sykkel utenfor leiligheten. Dette tror vi blir populært hos mange gjester, sier Engen.

Liker å arbeide sammen

Det nye Pellerin kvartalet er utviklet i samarbeid med Niels Torp Arkitekter, som også har tegnet The Edge og ombyggingen av Postgården på oppdrag fra Pellerin. Pellerin viderefører også samarbeidet med Econor. Når det neste byggetrinnet er ferdig har den erfarne entreprenøren bygget 18.000 kvadratmeter for Pellerin i sørbyen.

– Vi i Econor ser det som en stor ære å bli vist denne tilliten av en så profesjonell byutvikler som Pellerin. Vi har god erfaring fra samarbeid på tidligere prosjekter, og vi ser frem til å fortsette dette samarbeidet i det neste byggetrinnet på Pellerin kvartalet, sier adm.dir. John-Oskar Nyvoll i Econor, og legger til.

– Vi liker å arbeide sammen med Pellerin. De har høy kompetanse og ambisjoner for byggene sine som også utvikler vår organisasjon. Vi håper det nye kvartalet kan inspirere flere til å satse i Tromsø, sier Nyvoll.

Tror på Tromsø

Ferdigstillingen av Pellerin kvartalet er en positiv nyhet for Tromsø i en tid hvor byen er sterkt preget av korona pandemien.

– Vi har tro på at hverdagen er normal igjen om to år. Da er det er liv i byen og full trøkk på hotellene. Vi har tro på Tromsø også i fremtiden, avslutter Espejord.

Kontaktpersoner:
Eirik Espejord, adm.dir. Pellerin AS, mobil 917 53 670
Ole Henrik Engen, styreleder og eier Bjørvika Apartments, mobil 482 62 738

Interessant?

Del artikkelen med dine nærmeste!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Fueled by Benzin