Mottar strålende kritikker etter byutviklingskonferansen

Deltakerne på historiens første Tromsøkonferansen: Hjerterom for byrom gir toppscore og ønsker å delta igjen.

- Vi er utrolig glade over den overveldende positive tilbakemeldingen konferansedeltakerne har gitt arrangementet, sier Roar Dons.

- Det har vært et fantastisk lag som har hatt en strålende reise fra idé til full sal på The Edge, sier Ida Jakobsen.

250 deltakere

Duoen er initiativtakerne bak byutviklingskonferansen. Tromsø kommune, Tromsø Havn, Næringsforeninga og Troms fylkeskommune har deltatt i innholdsprogrammering av Tromsøkonferansen: Hjerterom for byrom, som samlet vel 250 deltakere.

Over halvparten av deltakerne ga sin vurdering av konferansen etterpå, og det er et høyt tall, medgir Natalie Lorentzen i Vican. Vican var engasjert i arenadesign, programmering og markedsføring av produksjonen og beskriver det som et drømmeoppdrag.
-Det er veldig spennende å være med på noe for første gang, og skape nye arenaer. Og byutvikling og Tromsøs framtid er utrolig viktig, sier Natalie Lorentzen.

Håper på flere møteplasser

Framtida for Tromsøkonferansen: Hjerterom for byrom avgjøres i disse dager.

- Energien og engasjementet i konferansen vitner om at dette ble en viktig møteplass. Vi har tatt et første skritt i den samskapingen vi mener vi trenger i videre utviklingen av byen. Målet videre er å bygge på engasjementet som er skapt og inkludere flere inn i tematikken, og håpe på mange forskjellige møteplasser med forskjellige initiativtakere i året som kommer. Før det igjen blir ny Tromsøkonferanse neste år, sier Roar Dons.

Her kan du se de flotte bildene fra konferansen tatt av Rune Stokmo.

Interessant?

Del artikkelen med dine nærmeste!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Fueled by Benzin