Pellerin signerer for Tromsø Idrettslag

- Akkurat som TIL ønsker også vi å spille byen god ved å skape og delta på et lag med mange interessenter i utvikling av byen, sier Eirik Espejord i Pellerin.

Derfor signerer Pellerin en samarbeidsavtale med klubbens nettverk PRO TIL. 

Hjerterom for byrom

- Vi arbeider daglig med vår visjon «Hjerterom for byrom» som betyr å skape en god by for mennesker å bo og leve i. Jobben TIL har lagt ned de siste årene har imponert oss. Måten de inkluderer byen og skaper opplevelser for flere, er også en del av vår visjon om å bygge en god by for menneskene som lever her, sier administrerende direktør Eirik Espejord i Pellerin.

Utbygger i eliteserien

Pellerins engasjement i TIL handler om å være en god lagspiller til beste for byen. En ambisjon som opptar eier Roar Dons daglig. 

- Vi er en utbygger som også ønsker å være i eliteserien. Det gjør vi gjennom å engasjere og lytte til de dyktigste fagfolkene i Norge. Akkurat i disse dager er vi veldig opptatte av å tenke hele Tromsø, og hvordan våre byggesprosjekter skal knytte de ulike bydelene sammen. Å delta i nettverket PRO TIL kan være et bidrag for å lytte, få innspill og involvere alle som lever og virker her til felles «byutvikling», sier Dons. 

Nyttig mangfold i nettverket

Kommersiell leder i TIL, Wiggo Yttergård er strålende fornøyd med å få Pellerin på laget, og mener det vil gi klubbens nettverk ytterligere mangfold.

- Pellerins kompetanse vil løfte nettverket TIL PRO. Pellerin har et stort hjertet for byen vår og ikke minst utviklingen av den. Vi ser fram til å skape enda sterkere opplevelser for byens befolkning sammen, sier kommersiell leder i TIL, Wiggo Yttergård.

Interessant?

Del artikkelen med dine nærmeste!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Fueled by Benzin